Hero Preventieanalyse

Hoe zorg je er nou voor dat je medewerkers veilig werken en schade voorkomen?

Preventieanalyse

Omdat voorkomen beter is dan genezen

U heeft gelukkig nog geen schade maar wilt veilig werken zodat er geen schade ontstaat. Of u wordt geconfronteerd met steeds meer verplichtingen op het gebied van veiligheid van de zijde van overheden en verzekeraars. Vaak wordt veilig werken echter niet of niet voldoende ingebed in de dagelijkse werkzaamheden.

Inmiddels hebben we zelf  heel goed geleerd van alle schades die we begeleid en onderzocht hebben. Wij kunnen gerust stellen dat we behoorlijk weten waar voor bedrijven zodanige verbeterpunten liggen dat schades zoveel mogelijk worden voorkomen. En we weten hoe wij ervoor kunnen zorgen dat uw medewerkers de verplichtingen vanuit de overheid en uw verzekeraar(s) ook daadwerkelijk opvolgen.

Dat klinkt nogal ambitieus en dat is het natuurlijk ook. Juist door onze ervaringen met het verbeteren van gedrag van mensen kunnen wij bedrijven heel goed ondersteunen met het maken van verschillende soorten preventie-analyses en voorstellen voor verbetering van de veiligheidscultuur.

We hebben bij het NLOI meerdere oplossingen die het personeel helpen om veilig en efficiƫnt te werken, rekening houdend met de verplichtingen die de werkgever heeft. Zo heeft u voordeel van onze ervaringen met andere bedrijven die schade hebben geleden!